Sukumme riistarikkaat metsästysmaat sijaitsevat Keski-Suomen vaihtelevissa maastoissa Päijänteen jylhissä rantamaisemissa. Metsätyypit vaihtelevat laidasta laitaan ja useat erälammet rikkovat maisemaa josta ei myöskään korkeuseroja puutu. Jo pelkät maisemat ovat taatusti kokemisen arvoiset.

Metsästettävinä ovat kaikki luvalliset riistalajit aina pienpedoista hirviin asti.
Metsästyksessä voidaan käyttää halutessa myös asiakkaan omaa koiraa ja metsästys tapahtuu aina etukäteissuunnitelman mukaisesti ja metsästyksenjohtajan johdolla.
Myös metsästyskoirien koulutus on tilamme maastoissa mahdollista.

Järjestämämme jahdit voivat olla täysihoidolla varustettuja usean päivän kokonaisuuksia tai vaikkapa vain yhden illan kestäviä eräelämyksiä. Metsästys tapahtuu pääosin oman porukan kesken, mutta mahdollisuus myös osallistua suuremman seurueen metsästykseen. Jahdit joissa vain osa osallistuu metsästyksen ja muille muuta ohjelmaa onnistuvat myös.

Hirveä a´la Ylä-Tihtari
Metsästyksessä käytämme pysäyttävää hirvikoiraa joka on rodussaan Suomen paras eli oletko juuri sinä se joka kokee tänä syksynä eräelämyksen pystykorvan haukulle hiipiessä ja sarvipään alkaessa hiljalleen hahmottua lumista metsää vasten…

Saisiko olla sorsaa?

Sorsat käyttävät tilamme peltojen keskellä sijaitsevaa lampea syksyisin levähdys- ja yöpymispaikkanaan joten ampumasuojasi edessä saattaa olla monisatapäinen sorsaparvi josta valitset oman saaliisi.

Jänisjahdin jännitys.
Talvisessa metsässä raikuva jänisajo alkaa hiljalleen lähestyä sinua ja siirryt tervastulien lämmöstä hieman paremmalle passipaikalle. Joko se tällä kertaa tulisi sopivan matkan päähän vai kiertääkö kenties naapuripassiin.

Osalla riistalajeista kaatokiintiöt ovat rajalliset eli varaathan oman jahtisi hyvissä ajoin.

 

 
Dataseed Oy