Ylä-Tihtarin tila tuottaa Päijänteen rantamaisemiin sijoittuvilla ravinteikkailla pelloilla elintarvikekäyttöön raaka-aineita. Tehomaatalous on vieras käsite näillä vainioilla ja määrän sijaan viljelijäpariskunta panostaakin tuotteidensa  korkeaan laatuun.
Osa sadosta tuotetaan sopimusten mukaan suurempien yksiköitten raaka-aineeksi, mutta hyvien varasto- ja säilytystilojen ansiosta tilalla on myytävän oman pellon tuotteita ympäri vuoden.

Tuotevalikoima riippuu vuodesta ja viljelykierron vaiheesta kattaen kasvilajikkeiden kirjan laidasta laitaan, aina maustekasveista kuivaheinän tuotantoon.

Vilja,- ja muut kasvituotteet

Omien peltojen sadosta paikallisessa myllyssä jalostetut Ylä-Tihtarin viljatuotteet toimitetaan 1 kg:n pakkauksissa mutta myös muut pakkauskoot onnistuvat ja suuretkin erät ovat mahdollisia tilauksesta.

- Karkea ruisjauho

- Kumina

Tuotteet ovat täysin lisäaineettomia ja niissä ei käytetä säilöntäaineita. Myynti tilalta, kotiinkuljetus mahdollista tilausten perusteella.

Peruna

Varastoissamme nyt huippulaatuista AFRA ruokaperunaa sekä kotimaista uutuutta JUSSI:a  Tilaa omasi kotiinkuljetukselle tai hae suoraan tilalta.

Maakunnan kuulut premium-luokan perunat lajitellaan käsityönä vähintään kahteen kertaan ennen asiakkaalle toimittamista ja suoraan tilalta saat perunat nostotuoreina.

Ylä-Tihtarin tila tarjoaa maukasta ruokaperunaa lähes vuoden jokaiselle päivälle. Myynnissä useita eri lajikkeita ja lajittelukokoja vuodenajan ja käyttötarkoituksen mukaan.

Suoramyynti tilalta, toimitukset kotiin tai yritykselle tilauksesta.

Toimituskoko 25 kg:n säkeissä, myös muut pakkauskoot mahdollisia.

 

Viljelyssä 2018:

SOLIST:

Todella maukas uusi peruna joka on käyttö- ja makuominaisuuksiltaan kesäperunoiden ehdotonta eliittiä.

JUSSI: Kotimainen huippu-uutuus.
Kiinteä peruna joka sopii oivasti keitto ja laatikkoruokiin.

AFRA:
Suureen suosioon noussut! Yleisperuna kaikkeen ruuanvalmistukseen.
Ominaisuuksiltaan jauhoinen.

MELODY

Herkullinen ruokaperuna yleiskäyttöön.

 

Tilasäilyke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Hirvisäilyke 400 g
( hirvenliha 75%, sianliha 20%, stabilointiaine E452, E316, E621,
mausteita, säilöntäaina E250 )

 

 

 

 
Dataseed Oy